Direct naar de inhoud.

Valkema Sportspecialist

Ruim vijfenveertig jaar geleden begon Valkema Sport als een bescheiden sportzaak aan de Kerkstraat-West. Later groeide Valkema Sport uit tot de grootste en beste sportwinkel in de regio. Sporters uit Veendam en omstreken weten blind de weg naar de populaire sportwinkel te vinden. Valkema Sport heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in voetbal, running, volleybal, tennis, outdoor en hockeysport Bij ons vind je een grote collectie aan sportartikelen, voor diverse sporten zoals voetbal, hockey, tennis, running, zwemmen, fitness en outdoor. De verschillende sportartikelen worden aangeboden voor heren, dames en kinderen. Een ruim assortiment sportschoenen, sportkleding en sportaccessoires hebben wij op voorraad. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Met een groot aanbod van verschillende merken zoals Nike, Adidas, Asics, Saucony, Mizuno, New Balance, On Running, Lowa, Gri Sport, Falke, Speedo, Tweka, Craft, Erima, Sjeng Schalken Bergers Sport onderscheidt zich door het uitgebreid aanbod, een plezierige sfeer, goede service en professioneel advies.

Sportswear

Op straat wordt sportswear steeds meer als casual kleding gedragen. O.a. trainingspakken clubs Verder hebben we ook de Nike Tech Fleece trainingspakken en diverse jassen, truien, vesten, hoodies, joggingbroeken en trainingspakken van merken zoals Robey, Sjeng Schalken, Nike en Adidas.

Sportkleding

Het aanbod bestaat uit hardloopkleding, tenniskleding, hockeykleding, voetbalkleding, fitnesskleding en zwemkleding. Een divers assortiment aan shirts, shorts, tights, joggingbroeken, softshells, sweaters, sokken en jacks.

Sportschoenen

Het aanbod schoenen is verdeeld over de verschillende sporten en casual sneakers.
Voetbalschoenen van Nike en Adidas.Hardloopschoenen Hardloopschoenen van Asics, Saucony, New Balance, On-Running en Mizuno.Gel-Cumulus. Wandelschoenen van Lowa, Gri-Sport en Hanwag. Tennisschoenen K-Swiss, Adidas en Asics. Hockeyschoenen van Adidas. Indoorschoenen van Mizuno en Asics. Naast sportschoenen hebben wij een breed assortiment in casual sneakers van Cruijff, Adidas, Nike, Napapijri en Asics.